İstanbul Esenyurt'ta, sokakta oynayan üç küçük kız çocuğunu taciz eden bir şahsın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
5 Ekim Cumartesi günü Fatih Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, 12 yaşındaki bir kız çocuğu evinin önünde oynarken fiziksel tacize uğradı. Şahsın aynı mahallede 6 yaşındaki kardeşi ve başka bir kız çocuğunu da taciz ettiği iddia edildi. Ailelerin şikayeti üzerine harekete geçen polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelinin eşkâlini belirledi.
GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR
İlk taciz olayının ardından çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Bölgedeki güvenlik önlemlerini artıran ekipler, şüpheliyi yakalamak için operasyonlarına devam ediyor.
AİLELER ENDİŞELİ
Mahalledeki aileler, yaşanan taciz olayları nedeniyle endişeli. Çocuklarını dışarıda oynamaya göndermekten çekindiklerini belirten aileler, şüphelinin bir an önce yakalanmasını ve adalete teslim edilmesini istiyor.
POLİS VATANDAŞLARDAN YARDIM İSTEDİ
Olayla ilgili bilgi sahibi olan vatandaşlardan polise başvurmaları isteniyor. Emniyet yetkilileri, şüphelinin en kısa sürede yakalanacağını ve adli sürecin hızla işleyeceğini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: