Eski manken Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş’un evliliklerinde yaşanan kriz gündeme bomba gibi düştü. Akkuş'un "Birlikteyiz" açıklamasına, Şallı jet hızında yalanlama getirerek şiddet ve tehditle suçladı.
SOSYAL MEDYADA İDDİALI PAYLAŞIM
Uğur Akkuş, eşi Ebru Şallı’ya boşanma davası açtığını duyurmuştu. Ancak Akkuş, sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşımda, "Eşimle birlikteyiz ve mutluyuz. Özel hayatımızı paylaşmama kararı aldık" diyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı. Paris’te çekildiğini belirttiği bir fotoğraf da paylaşan Akkuş, bu açıklamasıyla barıştıkları imajını verdi.

EBRU ŞALLI’DAN SERT YALANLAMA
Ebru Şallı, Uğur Akkuş’un "birlikteyiz" açıklamasını hızla yalanladı. Şallı, boşanma sürecinde olduğunu belirtirken, uzun süredir şiddet ve tehditlere maruz kaldığını ifade ederek Akkuş’a karşı çok sert bir tavır aldı.
GÜNDEM OLAN PAYLAŞIMLAR
Akkuş'un sosyal medya fenomeni Mert Vidinli'ye yönelik ağır ifadeleri de dikkat çekerken, bu durum Ebru Şallı’nın yaşadıklarını kamuoyuna açıklamasına vesile oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: