Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği derbinin ardından, siyah-beyazlıların soyunma odasındaki kutlamaları ve Sergen Yalçın'ın tepkisi gündem oldu. Fenerbahçeli eski futbolcu Ümit Özat, Sky Spor YouTube kanalında yaptığı açıklamalarla Sergen Yalçın'a sert eleştirilerde bulundu.

'UEFA KUPASI MI KAZANDINIZ?'
Ümit Özat, Beşiktaş'ın ligde liderin gerisinde olmasına rağmen derbi galibiyetinin abartılı bir şekilde kutlandığını söyledi. Özat açıklamalarında 'Liderden 13 puan geridesin… Böyle bir tabloda bu kareye girmem. Sevinirim ama böyle kutlamam. Ne oldu ağabey, UEFA Kupası mı aldınız?' ifadelerine yer verdi.
'İŞİ ŞOVA DÖKMÜŞ'
Sergen Yalçın'ın soyunma odasındaki kutlama görüntülerine eleştiride bulunan Özat, 'Helal galibiyet ama Sergen Yalçın işi şova dökmüş. Bu ne ya!' ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ın puan tablosundaki konumuna dikkat çeken Özat, 'Liderden 13, ikinciden 10, üçüncüden 6 puan geridesin. Beşiktaş takımı sanki Şampiyonlar Ligi almış gibi seviniyor' dedi.
'BEŞİKTAŞ TARİHİNE YAKIŞMIYOR'
Ümit Özat, Beşiktaş'ın bu kutlamalarla kulübün tarihine yakışmadığını belirterek, '13 eksikli Fenerbahçe'yi yenen Beşiktaş böyle seviniyorsa… tarihinden değil ama takım kalitesinden büyüklüğünü kaybediyordur' ifadelerini kullandı.
'BUGÜN GÖNDERİRDİM'
Özat, açıklamalarının devamında, 'Serdal Adalı olsam, Sergen Yalçın'ı bugün gönderirim' dedi. Özat, Beşiktaş'ın ligdeki hedefleriyle bu görüntülerin uyuşmadığını savundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: