MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ankara’da gazilerle bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyip not aldı
Gaziler Günü dolayısıyla MHP 26. Dönem Milletvekili Adayı İbrahim Yılmaz, terörle mücadelede gazi olmuş polis ve askerlerle düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıya MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın yanı sıra MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve çok sayıda polis ve asker gazisi katıldı. Gazi olan polis ve askerlerin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini söyleyen MHP’li İbrahim Yılmaz, “Gazilerimiz bizim şeref nişanımızdır. Onlar vatan toprağını savunurken canları pahasına mücadele etmiş ve gazi olmuşlardır. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.
TÜRK KAHRAMANLIĞININ ÖLÜMSÜZ DESTANI
Gazilerle bir araya gelerek onların dertlerini dinleyen MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta ise, “Gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebedi kahramanları, destansı tarihimizin yaşayan abideleri, milletimizin bağımsız olma şuurunu diri tutan efsaneleri ve Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakârlığının ölümsüz destanlarıdır. Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri gazilerimizle bir araya gelmek bizleri hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Onlarla oturup sohbet etmek ver verdikleri mücadeleleri dinlemek gerek. Her anlattıklarının altında bir kahramanlık öyküsü var. Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için cephede göğsünü gere gere adeta ölüme koşarcasına mücadele vermiş gazilerimizin her türlü sorunlarını dinleyerek not aldık. Bunları mecliste dile getireceğiz” diye konuştu.
Sezer SEZER
Yorumlar
Kalan Karakter: