Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi’ne giden Samsun Valisi Osman Kaymak, burada kendisine daha önce bir mektup yazarak ailesini ziyaret etmesi isteğinde bulunan Uzman Çavuş Selçuk Çetin'in çocukları ve ailesi ile bir araya geldi. Samsun Valisi Osman Kaymak'a gerçekleştirdiği ev ziyaretinde İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Samsun Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü ile Samsun Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Muhammet Yazıcı da eşlik etti. Samsun Valisi Osman Kaymak, ev ziyaretinde Beytüşşebap ilçesinde görevli bulunan Uzm. Çvş. Selçuk Çetin'e de telefon açarak görüntülü arama yaparak görüştü.
Vatan nöbetindeki babaya telefon sürprizi
Samsun Valisi Osman Kaymak, kendisine mektup yazarak evini ziyaret etmesini isteyen Uzman Çavuş Selçuk Çetin'in bu talebini yerine getirdi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: