Samsun amatör futbol camiasında anlam veremediğim gelişmeler yaşandı.
Sezon başında şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Havza Belediyespor'un Ganalı oyuncusu Roger Sanakey Mensah kimseye haber vermeden anlamsız bir şekilde takımdan ayrılmış.
Kulüp Başkanı Aziz Pekşen'de konuyu araştırıyor. Bazı izlere rastladığını da söyledi. Zamanı gelince bu konuyla ilgili geniş kapsamlı bir açıklama yapacağını da söyledi.
Ama bir takımın en etkili oyuncusu bir anda neden ortadan kaybolur? Yani, neden ülkesine geri döner?
Bu oyuncunun gitmesinde birilerinin parmağı var mı?
Varsa bunlar kimler?
İşte bu sorularının cevaplarının en kısa sürede bulunması gerekiyor.
Ne olursa olsun bir futbolcunun takımından bu şekilde ayrılması etik değil.
Ayrılmasına yardımcı olmak, yani transfer vaadiyle bir takımın mağdur edilmesinin hiç bir tutar dalı yok.
Birilerini mağdur ederek, başka tarafı sevindirmek günahtır, yazıktır!
Bu konunun en yakın zamanda aydınlamasını şart.
Yine Süper Amatör Lig'de mücadele eden İlkadım Yabancılar Pazarıspor Başkanı Ali Akyüz de hakemlerden dert yandı.
Hakem hatalarından dolayı 9 puanlarının ellerinden alındığı söyleyen Akyüz, hakemlerin kasıtlı olmadığını ancak cesurca davranamadıklarını belirtiyor.
Kavga, oycunu kaçırılma, hakem hataları...
Herkesin canını yakan konular.
Samsun futbolunun bu şekilde sorunlar yaşanmaya devam ettiği sürece gelişmesini beklemenin anlamı yok.
Yorumlar
Kalan Karakter: