Samsunspor'un şu ana kadar gerçekleştirdiği 5 oyuncunu transfer işlemleri tamamlandı. Bu futbolcuların bugün oynanacak olan Bandırmaspor müsabakasında kadro olma ihtimali artık Teknik Direktör Osman Özköylü'nün elinde.
Ancak benim aklımı kurcalayan farklı bir durum var. Takımın kime borcu var veya kimden alacağı var bunların hesabını kitabını tutan kimse yok mu?
Tam her şey yoluna girdi dediğimiz anda, hop bir alacaklı çıkıyor ortaya.
Sonra tahta bir kapanıyor, bir açılıyor. Çocuk oyuncağına dönüyor işler.
Mevcut yönetim kurulundan benim istediğim, bu takımın kimin ne kadar alacağı var, bu takımın kimden ne kadar alacağı var?
Bunları açıklayarak net bilgi vermeleri.
Yoksa kulaktan dolma, söylentilerle her gün farklı bir olay yaşanıyor.
Bilgi kirliğinden başka bir şey olmuyormuş gibi, taraftarın da aklı bulanıyor!
Herkesin net bir bakış açısına sahip olmaları için, gerekli açıklamanın yapılması gerekiyor.
Hatta tahta açılırken, ne kadar para ödendi, ne kadarı yapılandırıldı bunlar da ayrı bir merak konusu tabi ki.
Çünkü yıllardır yapılandırılan borçlar, gün geliyor bu takımın önüne geçiyor. Ödenmediği zaman ise yine transfer tahtası kapatılıyor.
Her şeyin netlik kazanması için, en kısa zamanda açıklama bekliyoruz.
Yorumlar
Kalan Karakter: