Vezirköprü Alternatif Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Başkanı Abbas Tasalı ve beraberindekiler Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret ederek, down sendromlu çocuklar tarafından yapılan tabloyu hediye ettiler
TABLO HEDİYE EDİLDİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı TOSFED Yetkilisi Metin Yılmaz, Veziroff Abbas Tasalı ve AK Parti Vezirköprü Meclis Üyesi Yasemin Tasalı'yı makamında ağırladı. 30 Haziran-01 Temmuz tarihlerinde Samsun'da yapılacak 2018 Türkiye Offroad Şampiyonası ile ilgili bilgi veren heyet Başkan Yılmaz'dan şampiyonaya destek istedi. Ziyarette Başkan Yılmaz'a down sendromlu çocuklar tarafından hazırlanan tablo hediye edildi.

SAMSUN ARTIK SPOR ŞEHRİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, "Sporun her branşının merkezi Samsun olsun istiyoruz. Bunun için bize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Samsun artık turizm, spor, sağlık ve spor şehri. Özellikle sporda ilimizde olmayan bir tesis yok. Her daldan spor için coğrafi yapımız ve jeopolitik konumumuz çok uygun. Tarih turizmi açısından önemli bir yer teşkil eden Kurtuluş Yolu’muz var bizim. Şampiyonadan sonra burada da bir etkinlik yapabilirsiniz" dedi.
Zelfi VURAL
Yorumlar
Kalan Karakter: