Samsunspor Kulubü Başkanı Yüksel Yıldırım Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'da Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini belirterek, "Galatasaray'da, Trabzonspor'u da yenmek istiyoruz." dedi.
Fenerbahçe maçında Beşiktaş karşılaşmasından çok daha iyi oynamak istediklerini belirten Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe maçı için özel prim verdiği iddiasını da Beyaz Futbol programına yaptığı açıklamada yalanladı.
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile berabere kaldıkları için hedef tahtasına konulduğunu belirten Yüksel Yıldırım, yayında şunları dile getirdi:
"Beşiktaş maçında 3 kere geldiler, 2 gol oldu. Biz pozisyonları değerlendiremedik. Sezonun ilk maçıydı, sahamız iyi değildi, biz hazır değildik. Şimdi takım oturdu. Sahamızı düzeltebileceğimiz kadar düzelttik. Sakatlarımız var, yetiştirmeye çalışıyoruz. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Stadyumun dolu olacağına düşünüyorum. Samsunspor taraftarı inanılmaz heyecanlı. Samsun, dört gözle bu maçı bekliyor."
Yüksel Yıldırım, Samsunspor'un Fenerbahçe maçları ile ilgili ise "Bizim tarihte Fenerbahçe'yi dörtlediğimiz maçlar olmuştu. Minibüsçüler, "Arkayı Fenerleyelim" diye espriler çıkarıyordu geçmişti. Şimdi bunları şehirde taraftarlar kullanmaya başladı" ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: