Samsunspor haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kırmızı-beyazlı kulübün Türkiye'nin 5. büyük kulübü olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti. Başkan Yıldırım, Samsunspor taraftarının Westerlo ile yapılan maça yoğun ilgisine dikkat çekerek, "Neden hep son zamanlarda Samsunspor Türkiye'nin 5. büyük kulübü olmaya adaydır diyordum? İşte kanıtı. Samsunspor ilk defa yurtdışında kamp yapmaya Hollanda'ya gitti ve ilk yurtdışı hazırlık maçını Belçikalı Kardeş Kulübümüz olan Westerlo ile yaptı. Büyük Samsunspor taraftarları için harika bir prova oldu. Avrupa için güzel bir başlangıç oluyor.” ifadelerini kullandı.

TATİL DÖNEMİ OLMASINA RAĞMEN TRİBÜNLER DOLDU
Yüksel Yıldırım, Avrupa'daki gurbetçi taraftarların yoğun ilgisine işaret ederek, “Gurbetçiler için yaz tatili ve izin dönemi olmasına rağmen deplasman tribünü maşallah neredeyse doluydu. Maç öncesi ve maç esnasında Samsunspor taraftarının şovları, takıma gösterilen sevgi seli ve karşılamaları anlatılamazdı. Hazırlık ve dostluk maçı olmasına rağmen taraftarımız 90 dakika takımına tam destek verdi ve hiç susmadı. Yüzde 90 üzeri taraftarımız maça formaları, atkıları, bayrakları ve pankartları ile gelmişti. Saha kenarındaki reklam LED panolarında yurtdışında bulunan Samsunlu iş dünyasının reklamlarıyla doluydu.” diye konuştu.

"AVRUPA'YA ATATÜRKLÜ ARMAMIZLA YAKIŞACAĞIZ"
“Şimdi doğruyu gördünüz ve doğruyu söyleyin, hiçbiriniz bu kadarını bekliyor muydunuz?” diye soran Başkan Yıldırım, Samsunspor camiasının geldiği noktaya vurgu yaparak, "Artık çok büyük camiayız demek hepimize yakışır. Bunu söylemekten benim dilim kurumuştu. Şimdi meğersem bana kızmanıza hiç gerek yokmuş. Hala buna inanmadıysanız o zaman yapacak bir şeyimiz kaldı. O da Türkiye’de ve Avrupa’da sportif başarımızın sürdürülebilir olmasıdır. Bunun için de tüm gücümüzle ve aklımızla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Artık son 5 yılda yaptıklarımız ile Türkiye’nin 5. büyük kulübü olmamıza az kaldı. Durmak yok, çalışmaya devam... Biz Avrupa’ya Atatürklü armamızla çok daha güzel yakışacağız!” ifadeleriyle açıklamasını tamamladı.

Yorumlar
Kalan Karakter: