Onay yaptığı açıklamada, ilçede pazar günü etkili olan dolu yağışından kaynaklanan zararın karşılanması için müracaatların devam ettiğini söyledi. Vatandaşların ev, araç, güneş enerji panelleri, meyve bahçeleri ile ekili arazilerinde hasar meydana geldiğini anlatan Onay, “Zararın boyutunu ve müracaatları dikkate alarak vatandaşlar için matbu dilekçeler hazırladık. Dilekçelerin doldurulmasında Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü çalışanları yardımcı oluyor. 927 vatandaşımız zararının karşılanması için başvuruda bulundu. Başvurular devam ediyor” dedi. Başvuru sayısının bin 150 civarında olmasını beklediklerine işaret eden Onay, "Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, AFAD ile Kavak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden ekipler önceki günden beri çalışmalarına devam ediyor" dedi.
927 doluzede başvurdu
Kavak Kaymakamı Vekili Fahri Onay, ilçede etkili olan dolu yağışından zarar gördüğü gerekçesiyle kendilerine 927 kişinin başvuruda bulunduğunu belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: