Bafra Yeni Spor Salonu'nda yapılan turnuvada Bafra Halk Eğitimi Merkezi birinci, Bafra Çözüm Koleji ikinci, Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi üçüncü oldu.
Voleybol turnuvasına katılan takımlara kupa ve madalya verildi.
Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Cumhuriyetin 100. yılında 19 Mayıs Atatürk Kupası'nı tamamladıklarını belirterek, "Halkın teveccühü çok güzeldi, Bafra'da spor kültürü oluşmuş durumda, onu görüyorum. Gençlerimizi tebrik ediyorum. Harika bir müsabakaydı, katılımcıların hepsine ve seyircilerimize teşekkür ediyorum." dedi.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak da kurumlar arasında kadınların fazla olmasının kendisini memnun ettiğini dile getirerek, turnuvaya katılan tüm kurum ve sporculara teşekkür etti.
Bafra'da Kurumlar Arası Atatürk Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi
Samsun'un Bafra ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Atatürk Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: