Bakan Kılıç: Benden Kanunsuz İş Yapılması İstenmesin
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 'Samsunspor ile ilgili olarak kanunsuz ve kuralsız bir iş yapılamasını benden istemesinler’ dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bir dizi programlar için geldiği Samsun’da Yabancılar Çarşısı esnafını ziyaret etti. Yabancılar Pazarı Bayan Futbol Takımı sporcuları, çarşı girişinde Bakan Kılıç ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve çiçek hediye etti. Erkek futbol takımı sporcuları da Bakan Kılıç’a kendi isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti. Ziyaret öncesinde çarşı meydanında esnaf ve vatandaşlar ile kahvaltı yapan Bakan Kılıç, kahvaltı sonrasında Samsunspor ve gündem ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: