Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Golf Kulübü’nde Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte toplantı yaptı
ATAKUM’A TRAMVAYLA GELDİLER
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dün Samsun’da yapılan bir dizi ziyaretlerin ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı Çarşamba Havaalanı’ndan uğurladıktan sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’ne geldi. Tekkeköy’den, Golf Kulübü’nün bulunduğu Atakum’a tramvayla gelen Bakan Kılıç, burada Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Samsun Golf Kulübü’nün son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunduğu öğrenildi.
YEMEK YEDİLER
Toplantının ardından Bakan Kılıç, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri yemek yedi. Toplantıya Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ Rektörü Sait Bilgiç, Samsun Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürü Güven Özyurt, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven ve Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın katıldı.
Mustafa ATASEVEN
Yorumlar
Kalan Karakter: