Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın 'HGS cezalarında indirim yapılacağı’ yönündeki açıklaması, 'kaçak geçiş’ yaptığı için yüksek cezalarla karşı karşıya kalan vatandaşları sevindirdi.
Ancak Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri, gerçekten kaçak geçiş yapan fakat gidilen mesafenin değil de en uzak mesafenin on katı ceza yazılanların yasal düzenlemeyi beklemeden cezaları ödemesini, aksi takdirde icra ile karşılaşabileceklerini belirtti.
Bakanlık Uyardı: Ödeyin Yoksa Icra Gelebilir
Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri, en uzak mesafenin on katı ceza yazılanların yasal düzenlemeyi beklemeden cezaları ödemesi konusunda uyardı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: