Halef dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz, hakkında ortaya atılan iddiaların ardından sessizliğini bozdu. Ayrıldığı 2 yıllık nişanlısı Abdurrahman Aydın’ın suçlamaları karşısında tepki gösteren oyuncu, hakkındaki iddialara açıklık getirdi.
Aydın, kendisini terk eden Yılmaz hakkında Almanya’da estetik operasyon geçirdiğini ve oluşan borcu ödemediği için kırmızı bültenle arandığını öne sürdü. İddialar sonrası cevap hakkını kullanan Yılmaz, gazeteci Birsen Altuntaş’a yaptığı açıklamada ortaya atılan suçlamalara tek tek yanıt verdi.
ESTETİK DEĞİL, KADINSAL RAHATSIZLIK
Biran Damla Yılmaz “Almanya’ya tedavi olmak için gittim. 13 yaşından beri sağlık sorunlarım var. Hiçbir zaman açıklamak istemedim. Sektörden de bu konuda “oyuncu sağlıklı görünmeli” şeklinde baskı gördüğüm içim özellikle rahatsızlığımı gizlemeye dikkat ettim. Böbrek üstü bezi yetmezliğim vardı. Bunun tedavisini görüyordum. O dönem sevgilim olan kişi 'Gel Almanya’ya gidelim, belki başka bir tedavi olursun' dedi. Ben de elini elime verip Almanya’ya gittim. Uzun süre Almanya’da hastanede yattım, bazı günler yürüyemedim. Ağırlaştım. Çoğu projeyi bu yüzden kabul edemedim. Sonrasında sağlığım düzeldi. Ameliyata hazır hale geldim. Ben estetik değil, rahmimden ameliyat oldum. Bir gün anne olabileyim diye ameliyat oldum. Estetik operasyon diye ortaya attığı şey, benim kadınlığımla ilgili…" şeklinde açıklamada bulundu.
“TEHDİT ETTİ, BU ERKEKLİK DEĞİL”
Kırmızı bültenle aranmadığını belirten Yılmaz, eski nişanlısının dizi hakkında ortaya atılan iddialar sonrası kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Ünlü oyuncu yaşadıklarını şu sözlerle açıkladı:
"Urfa’ya gelip seti basıp oteli başıma yıkacağını söyledi. Güvenlik tedbirleri aldım. Hukuki olarak uzaklaştırma kararı aldırdım. Erkeklik bir kadının saçma sapan belgelerini basına vermekle tehdit etmek midir? Erkek adam bir dönem evlenmek istediği kadının hakkında konuşur mu? Bir erkeği sevip ona güvenmenin sonucu bu çirkin manzara oldu. Bu erkeklik değil!"
Biran Damla Yılmaz’dan olay yaratan itiraflar! Eski nişanlısını ifşa etti!
Now Tv’nin sevilen dizisi Halef: Köklerin Çağrısı dizisinin başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz, 2 yıllık ilişkisinin ardından ayrıldığı eski nişanlısı Abdurrahman Aydın’ın suçlamalarıyla sarsıldı. Güzel oyuncu sessizliğini bozarak ilk kez yaşananların perde arkasını anlatarak eski nişanlısını ifşa etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: