Yeşilada Mahallesi’nde cenaze dolayısıyla Hasan Atak’ın evinde toplanan misafirlerin bir kısmının cenaze de bulunduğu, bir kısmının evde bulunduğu esnada sobadan çıktığı belirtilen yangında eşyalar alev aldı. İtfaiye ekiplerine haber verilmesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını diğer katlara yayılmadan söndürürken, evinin yandığını gören Gülcehri Atak bayıldı. Olay yerine gelen ambulansla Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılan bayanın ciddi bir rahatsızlığının olmadığı belirtildi. Cenaze dolayısıyla büyük bir acı yaşadıkları esnada meydana gelen bu olayın acılarını büyüttüğünü belirten yakınları ise aileye sabırlar diledi.
Cenaze Acısı Yangınla Büyüdü
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 3 katlı evde çıkan yangında korkulu anlar yaşanırken, bir kişi yangının etkisiyle bayıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: