Aydın’da bir fırına düzenlenen silahlı saldırı, kenti yasa boğdu. Eski Aydınspor Başkanı Erhan Özlüer ile kardeşi Ayhan Özlüer, uğradıkları saldırı sonucu yaşamını yitirirken, olayda 2 kişi de yaralandı.
SALDIRI YENİ İŞLETMELERİNDE GERÇEKLEŞTİ
Olay, saat 16.45 sıralarında Girne Mahallesi’nde bulunan bir fırında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kısa süre önce satın alarak işletmeye başladıkları fırında bulunan Özlüer kardeşler, kimliği belirlenen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Açılan ateş sonucu Erhan Özlüer ve Ayhan Özlüer olay yerinde hayatını kaybetti.
2 KİŞİ YARALANDI
Saldırı sırasında fırında bulunan iki kişinin de yaralandığı öğrenildi. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
ŞÜPHELİ KISA SÜREDE YAKALANDI
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen ve U.K. olduğu öğrenilen şüpheli, polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Güvenlik güçleri olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatırken, saldırının nedeni ve detayları yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: