Üniversite heyetinin ilk durağı İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ın makamı oldu. Görüşmeye OMÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Erhan Burak Pancar, Güzel Sanatlar Kampüsü Koordinatörü Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan ve Yapı İşleri Dairesi Başkanlığından Harita Mühendisi Hakan Yıldız katıldı.

Görüşmenin ana gündem maddesini, Güzel Sanatlar Kampüsü’nün mevcut durumunun iyileştirilmesi ve çevre düzenlemeleri oluşturdu. Üniversite ve belediye arasında gerçekleştirilebilecek ortak projelerin, kampüsün hem öğrenciler hem de Samsun halkı için daha işlevsel hale getirilmesi hedefleniyor.
DSİ İLE KARAKAVUK GÖLETİ VE SU GÜVENLİĞİ İÇİN GÖRÜŞÜLDÜ
OMÜ yönetiminin bir diğer önemli görüşmesi ise DSİ 7. Bölge Müdürlüğü ile gerçekleştirildi. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik ile yapılan toplantıda; OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Kesten, Genel Sekreter Prof. Dr. Erhan Burak Pancar, Yapı İşleri Daire Başkanı Barış Alkur ve Makine İşletme Müdürü Soner Gümüş hazır bulundu.

Ziyarette, üniversitenin temel içme suyu kaynağı olan Karakavuk Göleti’ne ilişkin teknik incelemeler ve gelecekte yapılması planlanan iyileştirmeler değerlendirildi. Üniversitenin su ihtiyacının kesintisiz ve sağlıklı bir şekilde karşılanması noktasında DSİ ile teknik iş birliğinin artırılarak devam edeceği vurgulandı.
Kaynak: OMÜ
Yorumlar
Kalan Karakter: