Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İlkadım ilçesi Zeytinlik ve Kıran mahallelerinde düzenlenen operasyonlarda, uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik başarılı bir çalışma gerçekleştirildi. Şüpheliler M.Ş. (28) ve N.Y. (29) isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; 1170 adet sentetik ecza, 28 gram metanfetamin, 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı, 5 adet fişek, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 12.855 ₺ para ele geçirildi. Yakalan şüpheliler gözaltına alınarak haklarında yasal işlemler başlatılmak üzere emniyete götürüldü.
Samsun’da uyuşturucu ticaretine darbe: 2 gözaltı
Samsun'da uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Polis ekipleri, iki şüpheliyi gözaltına alarak evlerinde çok miktarda uyuşturucu madde, silah ve para ele geçirdi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: