Samsun’a yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceğinin tespit edilmesi üzerine Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Denetimler sırasında bir nakliye kamyonetinin hareketleri polislerin dikkatini çekti.

Araç, Havza ilçesinde durduruldu. Narkotik dedektör köpeği Şila ile yapılan aramada, aracın arka kısmındaki eşyaların bulunduğu bölüme tepki alındı.

YAKLAŞIK 5 KİLO MET ELE GEÇİRİLDİ
Ekiplerce yapılan detaylı aramada, ev eşyalarının arasına gizlenmiş 4 kilo 975 gram metamfetamin ve 4840 adet ecstasy hap ele geçirildi. Sürücü M.A. (30) olay yerinde yakalanırken, bağlantılı B.G. (39) de Samsun’da gözaltına alındı.

EV EŞYALARININ ARASINA GİZLENDİ
Yapılan çalışmalar sonucunda, şüphelilerin uyuşturucu maddeyi başka bir ilde temin ettikleri ve uyuşturucuyu kamufle etmek ve dikkat çekmemek amacıyla kullandıkları nakliye kamyonetine ev eşyaları arasında gizledikleri, ayrıca B.G.’nin dikkat çekmemek için farklı bir araçla Samsun’a geldiği tespit edildi. Şahıslar, Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: