Samsunspor haber - Samsunspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçı için Yunanistan'a uçtu. Türkiye’de ki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlı kafile, bugün Nuri Asan Tesisleri’nden hareket ederek Samsun-Çarşamba Havalimanı’na geldi.

Buradan özel uçakla Atina’ya giden kafilede futbolcuların yanı sıra teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Samsunspor, yıllar sonra oynayacağı ilk Avrupa maçı öncesinde Atina’da çalışmalarını sürdürecek.

"AVANTAJLI SKORLAR DÖNMEK İSTİYORUZ"
Uçuş öncesinde açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, "21 yıl sonra Avrupa’ya gitmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Arkadaşlarımız ciddi şekilde hazırlandılar. Taraftarlarımızı mutlu edecek bir sonuçla dönmek için sahada son dakikaya kadar mücadele edeceklerine inanıyoruz. Amacımız ilk maçta avantajlı bir skor elde ederek Samsun’da turu geçmek" dedi.

MAÇ PERŞEMBE 21.00'DA
Samsunspor’da Teknik Direktör Thomas Reis ve bir futbolcu bugün Yunanistan’da basın toplantısı düzenleyecek.
Kırmızı-beyazlılar, maçın oynanacağı Atina Olimpiyat Stadyumu’nda son antrenmanını gerçekleştirerek karşılaşma saatini beklemeye geçecek. Play-off turu ilk maçı Perşembe günü TSİ 21.00’de başlayacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: