Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Samsunspor’da yönetimin olağan kongre öncesi 1 haftalık zaman diliminde takımın başına Erkan Sözeri’yi getirmek için görüşmelere başladığı belirtildi
HEDEFTE O İSİM VAR
Kırmızı-beyazlılarda Erkan Sözeri sesleri. Teknik Direktör Osman Özköylü ile geçtiğimiz günlerde karşılıklı olarak yollarını ayıran Samsunspor’da yönetim yeni sezon öncesi teknik direktörlük sorununu 16 Haziran tarihinde yapılacak olan kongre öncesi çözmek istiyor. Yönetimin ilk olarak görüştüğü isim ise geçtiğimi sezon Ümraniye Belediyespor ile başarılı bir grafik çizen Erkan Sözeri’nin olduğu belirtildi.
ÜMRANİYE’Yİ UÇURDU
Özköylü ile yolların ayrılmasının ardından Samsunspor yönetiminin ilk olarak Erkan Sözeri ile dirsek teması kurduğu ve görüşmelere başladığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’da görev alan ve daha sonra istifa ederek Ümraniye Belediyespor’un başına geçen tecrübeli Teknik Direktör Erkan Sözeri İstanbul temsilcisi ile müthiş işlere imza atarak Ümraniyespor’u ligin dibinden alıp sezon sonda 8. sıraya taşıyarak önemli bir başarıya imza atmıştı.
Yorumlar
Kalan Karakter: