Samsunspor'da müfettişlerin ortaya çıkardığı 3 milyon 500 bin TL'lik vurgun iddiasının belgeleri dün olağan üstü genel kurul öncesi kongre üyelerine dağıtıldı. Samsunspor'a yolladıkları evrakla bu ortaya çıkmış ve eski başkan Erkut Tutu, Sayman Ömer Çoruh ve Mali Müşavir Cevdet Ergin hakkında suç duyurusunda bulunulan belgenin aradan aylar geçmesine rağmen neden kongre günü ortaya çıktığı ise akıllarda soru işareti bıraktı. Belgeyi dağıtanlar bir anda ortadan kaybolurken yaşananları ise kongre üyeleri büyük bir şaşkınlıkla izledi.
Şimdiye Kadar Neredeydiniz?
Kongre öncesi Erkut Tutu aleyhine dağıtılan belge kafaları karıştırdı. Belgede Tutu’nun geçirdiği soruşturmanın detayları yer alıyor
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: