Cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yana tavır aldığını ifade eden Suat Kılıç, Yozga'ta konuştu.
Kılıç, 31 Mart'taki yerel seçimin Cumhurbaşkanı ve hükümeti belirleme amacında olmadığını vurguladı. Ayrıca, iç politika, dış politika ve ekonominin yönlendirmesini yapmayacaklarını, belediyelerin sorumluluk alanlarına odaklanacaklarını söyledi.
Kılıç'ın konuşmasının devamında, Yeniden Refah Partisi'nin kendi belediye başkan adayını açıklayacağını belirtti. İlçelerde de kendi adaylarıyla yarışacaklarını ifade eden Kılıç, 14 belediyede Yeniden Refah Partisi logosuyla adaylarının yer alacağını söyledi. Ayrıca, seçim yarışında partililere ve halka çağrıda bulunarak, adaylarına destek vermelerini ve partiyi bir iktidar alternatifi olarak büyütmelerini istedi.
Kılıç'ın konuşmasının ardından Kadışehri ilçesinden katılan belediye başkan aday adaylarına rozet taktığı belirtildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: