Tüfekci Vakfı, sömestr tatilinde çocuklara yönelik anlamlı bir etkinlik düzenledi. Kışla Mahallesi, Hastanebaşı Mahallesi ve Belediye Evleri Mahallesi muhtarlıkları ile iş birliği içinde gerçekleştirilen program kapsamında, her mahalleden çocuk katılımları ile 33 çocuk 3 gün boyunca özel bir etkinlikte bir araya getirildi.


EĞİTSEL VE SOSYAL ETKİNLİKLER
Her gün farklı bir mahallenin çocuklarının misafir edildiği programda, çocuklar servislerle mahallelerinden alınarak etkinlik alanına ulaştırıldı. Gün boyu süren etkinlikler kapsamında, alanında uzman eğitmenler eşliğinde atölye çalışmaları, eğitsel ve sosyal etkinlikler gerçekleştirildi. Program sonunda çocuklara pizza ikram edildi.


ONURSAL BAŞKAN ÇOCUKLARLA BULUŞTU
Etkinliğin en özel anlarından biri ise, Tüfekci Vakfı’nın 97 yaşındaki Onursal Başkanı Şerafettin Tüfekci’nin çocuklarla bir araya gelmesi oldu. Şerafettin Tüfekci, dede şefkatiyle çocuklarla hem oyunlar oynayarak hemde çocukların hediyelerini ve harçlıklarını vererek ,çocukların hafızalarında iz bırakacak anlar yaşattı.

DEZAVANTAJLI ÇOCUKLARA DESTEĞE DEVAM
Tüfekci Vakfı yetkilileri, bu tür çalışmalarla çocukların sosyal, duygusal ve kültürel gelişimlerine katkı sunmayı, özellikle dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklara destek olmayı hedeflediklerini belirtti. Tüfekci Vakfı, “Her çocuk bir değerdir” anlayışıyla, toplumsal dayanışmayı güçlendiren sosyal sorumluluk projelerini sürdürmeye devam edeceklerini vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: