Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, erken seçimin çağrısının kendilerini şaşırtmadığını belirterek, "Türkiye’mizin bir çıkışa ve bir değişikliğe ihtiyacı var" dedi
Saadet Partisi İl Başkanı Temel Armutçu, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek erken seçim ile ilgili konuştu. Başkan Armutçu, erken seçime hazır olduklarını söyledi.
İSABETLİ BİR KARAR
Armutçu, "Bizler aylarca bir baskın seçim ya da erken bir seçimin olabileceğini dile getiriyoruz. Lakin, erken secim kararı iktidar partisinin onayı ile mümkündür. Türkiye’nin hakikaten bugünkü şartlarda daha ileriye gitmesi mümkün değil. Yani iktidar partisi, Bir şaşkınlık içerisinde. Ne iktisadi yönden ne dış politikada, kendi içinde yaşadığımız problemlere bir çözüm bulamıyor. Bundan dolayı bir erken seçim kararı isabetli olur kanısındayım" diye konuştu.
ACELE ETMEKTE FAYDA VAR
Türkiye’nin bir çıkışa ve bir değişikliğe ihtiyacı olan bir dönemde olduğunu vurgulayan Temel Armutçu, "Biz de bir an önce o değişikliğin olması için acele etmekte fayda olduğunu düşünüyoruz. Ve hangi tarihte olursa olsun; Saadet partisi teşkilatları olarak seçimlere her daim hazırız” şeklinde konuştu.
Gülsüm ATİK
Yorumlar
Kalan Karakter: