Samsun 1919 Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde bir araya gelen eski basketbolcular bu yıl 2 .si düzenlenecek olan Kemer İnternational Masters Basketball Cup’a katılacak
SIKI ÇALIŞIYORLAR
Antalya’nın turistik beldelerinden Kemer’de düzenlenecek turnuvada Samsun’u ve bir anlamda da Karadeniz Bölgesini temsil edecek tek takım olan Samsun 1919 Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Coach Murat Kumbasar, “ Arkadaşlarımız işleri nedeniyle Samsun dışında bulunuyorlar. Takımın yarısı burada, yarısı da İstanbul’da çalışmalarını sürdürüyorlar.” Dedi.
ZOR GRUP
Organizasyona Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden katılımlar olduğuna dikkat çeken Kumbasar, “ 40 + grubunda üç kümede toplam 12 takım yer alıyor. Biz A Grubunda yer alıyoruz. Galatasaray, Edirne ve İstanbul Karması rakiplerimiz. Hedefimiz kürsüde kendimize yer bulmak. En önemlisi de Samsun’u en iyi şekilde temsil etmek. Samsunspor, DSİ ve PTT takımlarında forma giymiş oyunculardan oluşan bir ekibiz” diye konuştu.
YILDIZLAR KEMER’DE
6-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan olan Kemer İnternational Masters Basketball Cup’a çeşitli yaş katogorilerinde bay ve bayan 60’ı aşkın takımın katılacağını ifade eden Kumbasar, “ Türk basketbolunun gelmiş geçmiş tüm başarılı isimleri yeniden farklı bir şekilde bir organizasyonda mücadele edecek. Bu bizim için de heyecan verici bir durum.Umarım gelecek yıl Samsun adına bir bayan takımımızda oluşur” temennisinde bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: