Genç yaşta şöhret olan ve tartışmaları da beraberinde getiren Aleyna Tilki, müzik kariyerinin 10. yılını kutladı.
KIBRIS'TA SAHNE ALDI
Kıbrıs'ta sevenleriyle bir araya gelen Aleyna Tilki, öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şarkıcı, hem konserlerine yeniden başladığını hem de müzik kariyerindeki 10'uncu yılını kutladığını belirtti. Çok mutluyum ve heyecanlı olduğunu kaydeden Tilki, " Uzun zamandır sahnede değildim. Yavaş yavaş konserlerime başlıyorum. Aynı zamanda 10'uncu yılım ve bunu kutladığım bir dönem olacak. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım."

"BEKLENTİLERE GÖRE HAREKET ETMİYORUM"
Beklentilere göre hareket etmediğinin kaydeden Aleyna Tilki, "Eskiden benden beklenen şeyleri yapıyordum. Artık kimsenin benden duymayı beklediği şeyleri söylemiyorum. Basına malzeme de vermiyorum. Çünkü insanların artık başka yönlerimi konuşmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.
"BU BİR DOĞUM SANCISI"
Geçirdiği dönüşüm sürecini "doğum sancısı" olarak tanımlayan Tilki, eski imajıyla bilinçli şekilde vedalaştığını ifade etti. Şarkıcı, "Eski Aleyna Tilki'yi kendi ellerimle öldürdüm. Yeni bir Aleyna doğurmaya çalışıyorum. Kendimi kariyere bugün başlamış bir sanatçı gibi hissediyorum" dedi.

"ŞİMDİ DAHA USLU AMA DAHA ÖZGÜRÜM"
Tilki, geçmişte daha çok tarzı ve çıkışlarıyla gündeme gelmesinden rahatsız olduğunu da açıkça dile getirdi. Şarkıcı, "Şarkılarımdan çok ne giydiğim, ne söylediğim konuşuluyordu. Şimdi daha uslu ama daha özgürüm. Daha az yargılandığım bir dönemdeyim" ifadelerini kullandı. Aleyna Tilki, son olarak "Başarı benim için sayı değil. İnsanlara kalpten dokunabilmek. Bu 10 yılda çok güzel insanlar biriktirdiğimi gördüm" diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: